MIDTGAARDEN

Behandlingscenter for misbrug og dobbeltdiagnostiserede.


Kontakt os nu

Lidt om Midtgården


Midtgården blev stiftet i 1995 og har frem til dags dato været igennem en gennemgribende organisationsudvikling - fra et ApS til en selvejende institution.
Undervejs i denne proces blev Midtgården godkendt af Ribe Amt til at drive behandlingsvirksomhed i overensstemmelse med gældende lovgivning og retningslinjer.
I 2002 blev DSI Midtgården stiftet som selvejende institution med en bestyrelse sammensat af personer fra erhvervslivet, der ikke har noget med Midtgården at gøre i det daglige, og som ikke har økonomiske interesser i driften.
Denne selskabskonstruktion medførte, at der kunne påbegynde en gennemgående renovering af både bygninger og inventar –  en renovering som havde været hårdt tiltrængt i årevis.

I dag fremtræder DSI  Midtgården således  indbydende og harmonisk. Vi mener os dog ikke af den grund på nogen måde færdige med at forbedre de fysiske omgivelser, og den løbende renovering har resulteret at bygningerne til stadighed lever op til både myndighedernes krav, og til beboernes tilfredshed.


I tilknytning til Midtgården har vi et bofællesskab i Esbjerg (Halvvejshus), som bruges til udslusning af de klienter der ønsker at bosætte sig i Esbjerg efter endt behandling. Bofællesskabet har plads til 8 beboere som alle bor på enkeltværelser. Der er internet opkopling på alle værelserne
Både selve Midtgården og bofællesskabet er godkendt til alternativ afsoning af Direktoratet for kriminalforsorgen.